
«МАК ЭНД ЧЫЗ» З СЕРВЕЛАТАМ
-
45 хв.
-
2 порцыi
Інгрэдыенты
- Сервелат «Усходні» - 100 г
- Макарона - 200 г
- Сметанковае масла - 50 г
- Мука - 1/4 шкл.
- Соль – 1,2 ч. л.
- Перац
- Малако - 1 шкл.
- Сыр цвёрды цёрты - 220 г
ПРЫГАТАВАННЕ
- 1
-
Адварыць макарону.
- 2
-
Сервелат нарэзаць на кавалачкі і крыху абсмажыць.
- 3
-
У каструлі растапіць сметанковае масла, дадаць муку, соль і перац. Размяшаць. Паступова ўвесці малако, узбіваючы ўсё венчыкам. Давесці соус да кіпення, бесперапынна памешваючы, і варыць 1-2 хвіліны да загусцення.
- 4
-
У соус дадаць сыр і мяшаць, пакуль не расплавіцца.
- 5
-
З макароны зліць ваду і пакласці яе ў сырны соус, дадаць абсмажаны сервелат.
- 6
-
Паставіць на 5 хвілін у духоўку да румянай скарыначкі.
Паспрабуйце прыгатаваць
ФОРМА ЗВАРОТНАЙ СУВЯЗІ
Запоўніце форму, і мы ў бліжэйшы час звяжамся з Вамі
ТЭЛЕФОН ГАРАЧАЙ ЛІНІІ:
+375 29 317 08 03