
РОЛЫ З САЛЯМІ І СМЕТАНКОВЫМ СЫРАМ

-
15 хв.
-
1 порцыя
Інгрэдыенты
- Сервелат «Венгерскі» - 200 г
- Сметанковы сыр - 230 г
- Пятрушка
- Багет
ПРЫГАТАВАННЕ
- 1
-
На поліэтыленавую плёнку вылажыць сметанковы сыр, накрыць другім слоем плёнкі і раскачаць у выглядзе прамавугольніка таўшчынёй 5 мм. Верхні слой плёнкі зняць.
- 2
-
На сыр выкладваем тонка нарэзаны сервелат так, каб уся паверхня сыру была закрыта сервелатам.
- 3
-
Накрыць сервелат плёнкай і перавярнуць так, каб сыр апынуўся зверху.
- 4
-
Зняць плёнку і пасыпаць сечанай пятрушкай.
- 5
-
Асцярожна прыпадыміце край плёнкі і пачніце скручваць рулет, адсоўваючы плёнку. Імкніцеся не пакідаць паветранай прасторы, закручвайце шчыльна.
- 6
-
Пасля таго, як рулет гатовы, загарніце яго некалькі разоў плёнкай і адпраўце ў халадзільнік на 4-6 гадзін.
Паспрабуйце прыгатаваць
ФОРМА ЗВАРОТНАЙ СУВЯЗІ
Запоўніце форму, і мы ў бліжэйшы час звяжамся з Вамі
ТЭЛЕФОН ГАРАЧАЙ ЛІНІІ:
+375 29 317 08 03