ВАРЭНІКІ, ВАРАНЫЯ Ў АПЕЛЬСІНАВЫМ СОУСЕ

ВАРЭНІКІ, ВАРАНЫЯ Ў АПЕЛЬСІНАВЫМ СОУСЕ
  • 20 хв.
  • 1 порцыя

Інгрэдыенты

  • «Варэнікі з тварагом» - 4-5 шт.
  • Сок 1 апельсіна
  • Карычневы цукар - 1 ч. л.
  • Цэдра апельсіна - 1 ч. л.
  • Сметанковае масла - 20-30 г
  • Ванільны цукар
  • Мята

ПРЫГАТАВАННЕ

1

Падабраць сатэйнік, у якім у адзін пласт лягуць нашы 4-5 варэнікаў так, каб не было свабоднага месца.

2

Выціснуць сок з 1 апельсіна. Працадзіць ад костачак.

3

У сок пакласці масла, цукар, ванільны цукар, цэдру апельсіна. Ставім на агонь і даём вадкасці закіпець.

4

У закіпелы соус выкладваем варэнікі. Вадкасць павінна схаваць іх прыкладна напалову. Адразу пачынаем патрэсваць сатэйнік з боку ў бок, каб варэнікі не прыліплі.

5

Прыкрываем накрыўкай на пару хвілін, каб абварыць парай верхнюю частку варэнікаў. Адкрываем накрыўку і варым на сярэднім агні да ўваркі соусу. Можна папераварочваць варэнікі, каб яны раўнамерна праварыліся.

6

Як толькі вадкасць паменшыцца ў аб’ёме і загусцее, можна выключаць і падаваць да стала, упрыгожыўшы лісцікам мяты.

Падрабязней Распечатать рецепт Раздрукаваць рэцэпт
Паспрабуйце прыгатаваць
>Array
ЯЕЧНАЯ САЛАТА З ПАРМЕЗАНАМ І САСІСКАМІ
  • Время готовки 1 г 15 хв
  • Количество порций 2 порцыi
>Array
ПАСТА З КАЎБАСОЙ І ЗЯЛЁНЫМ ГАРОШКАМ
  • Время готовки 1 г 00 хв
  • Количество порций 5 порцый
>Array
ПЕЛЬМЕНІ «МЯСНЫЯ ПАДУШАЧКІ» З ЛІСІЧКАМІ
  • Время готовки 45 хв
  • Количество порций 4 порцый
>Array
СТЭЙК СА СВІНОЙ КАРЭЙКІ З МЁДАМ І ФРАНЦУЗСКАЙ ГАРЧЫЦАЙ
  • Время готовки 1 г 15 хв
  • Количество порций 5 порцый
>Array
КРУАСАН З КАЎБАСОЙ І АГАРОДНІНАЙ
  • Время готовки 15 хв
  • Количество порций 2 порцыi
>Array
«МАК ЭНД ЧЫЗ» З СЕРВЕЛАТАМ
  • Время готовки 45 хв
  • Количество порций 2 порцыi
>Array
Запечаныя «Мясныя падушачкі» са шпінатам
  • Время готовки 1 г 00 хв
  • Количество порций 1 порцыя
>Array
ВАРЭНІКІ, ВАРАНЫЯ Ў АПЕЛЬСІНАВЫМ СОУСЕ
  • Время готовки 20 хв
  • Количество порций 1 порцыя
>Array
СМАЖАНЫЯ МЯСНЫЯ ПАДУШАЧКІ З ТАМАТНА-ГАРЧЫЧНЫМ СОУСАМ І БАЗІЛІКАМ
  • Время готовки 1 г
  • Количество порций 1 порцыя
>Array
ФАРШЫРАВАНЫЯ ШАМПІНЬЁНЫ
  • Время готовки 55 хв
  • Количество порций 6 порцый
>Array
РОЛ З АГАРОДНІНАЙ І ВЭНДЖАНАЙ КУРЫЦАЙ
  • Время готовки 15 хв
  • Количество порций 2 порцыi
>Array
САЛЯНКА З САРДЭЛЬКАМІ
  • Время готовки 1 г
  • Количество порций 4 порцый
>Array
РУЛЕЦІКІ З ЛАПАТКІ, ПЛАЎЛЕНАГА СЫРУ І ГРЭЦКІХ АРЭХАЎ
  • Время готовки 15 хв
  • Количество порций 6 порцый
>Array
СЛОЕНЫЯ КВАДРАЦІКІ З ВАРАНАЙ КАЎБАСОЙ
  • Время готовки 1 г
  • Количество порций 1 порцыя
>Array
СТЭЙК «РЫБАЙ» НА ПАДУШЦЫ З ПЕЧАНАЙ АГАРОДНІНЫ
  • Время готовки 1 г
  • Количество порций 3 порцый
>Array
САЛАТА З АГАРОДНІНЫ З ГРЭЦКІМІ АРЭХАМІ І СЕРВЕЛАТАМ
  • Время готовки 25 хв
  • Количество порций 1 порцыя
>Array
ХАЛАДНІК НА КЕФІРЫ З КАЎБАСОЙ
  • Время готовки 1 г
  • Количество порций 4 порцый
>Array
РОЛЫ З САЛЯМІ І СМЕТАНКОВЫМ СЫРАМ
  • Время готовки 15 хв
  • Количество порций 1 порцыя
>Array
ШАШЛЫЧКІ, СМАЖАНЫЯ НА ГРЫЛІ З АГАРОДНІНАЙ
  • Время готовки 1 г 00 хв
  • Количество порций 1 порцыя
>Array
ТАРТ З ВАРАНАЙ КАЎБАСКАЙ І ТАМАТАМІ
  • Время готовки 1 г 30 хв
  • Количество порций 8 порцый
>Array
  • Время готовки 40 хв
  • Количество порций 4 порцый
>Array
  • Время готовки 35 хв
  • Количество порций 5 порцый
>Array
  • Время готовки 1 г 00 хв
  • Количество порций 4 порцый
>Array
Салата - мікс з паляндвіцай
  • Время готовки 25 хв
  • Количество порций 4 порцый
>Array
Корзинки из бекона с курицей и грибами
  • Время готовки 40 хв
  • Количество порций 5 порцый
>Array
Салат с хурмой, грушей, колбасой в пармезановых корзиночках
  • Время готовки 35 хв
  • Количество порций 4 порцый
>Array
Салат с фасолью, колбасой и сухариками
  • Время готовки 25 хв
  • Количество порций 4 порцый
>Array
Брускетта с моцареллой, вялеными томатами и колбасой
  • Время готовки 45 хв
  • Количество порций 6 порцый
>Array
Стейк "Рибай" с соусом из красного вина
  • Время готовки 50 хв
  • Количество порций 2 порцыi
>Array
САЛАТ С КОПЧЕНОЙ КОЛБАСОЙ, СЫРОМ И МАСЛИНАМИ
  • Время готовки 20 хв
  • Количество порций 4 порцый
>Array
Салат с грецкими орехами и колбасой
  • Время готовки 20 хв
  • Количество порций 4 порцый
>Array
Стейк из свиной корейки под апельсиново-горчичным соусом с овощным рагу
  • Время готовки 35 хв
  • Количество порций 2 порцыi
>Array
Вареная колбаса, фаршированная творожным сыром и кедровыми орешками
  • Время готовки 15 хв
  • Количество порций 6 порцый
>Array
Рулетики из полендвицы со спаржей и перцем
  • Время готовки 25 хв
  • Количество порций 8 порцый
>Array
1
  • Время готовки 1 г 00 хв
  • Количество порций 4 порцый
>Array
  • Время готовки 50 хв
  • Количество порций 6 порцый
>Array
  • Время готовки 1 г 00 хв
  • Количество порций 6 порцый
>Array
  • Время готовки 1 г 30 хв
  • Количество порций 6 порцый
>Array
  • Время готовки 1 г 30 хв
  • Количество порций 1 порцыя
>Array
  • Время готовки 1 г 20 хв
  • Количество порций 6 порцый
>Array
  • Время готовки 40 хв
  • Количество порций 6 порцый

ФОРМА ЗВАРОТНАЙ СУВЯЗІ

Запоўніце форму, і мы ў бліжэйшы час звяжамся з Вамі

ТЭЛЕФОН ГАРАЧАЙ ЛІНІІ:
+375 29 317 08 03
  Пн. - Пт. 8:00 - 17:00
Звяжыцеся з намі