ВАРЭНІКІ, ВАРАНЫЯ Ў АПЕЛЬСІНАВЫМ СОУСЕ
- 20 хв.
- 1 порцыя
Інгрэдыенты
- «Варэнікі з тварагом» - 4-5 шт.
- Сок 1 апельсіна
- Карычневы цукар - 1 ч. л.
- Цэдра апельсіна - 1 ч. л.
- Сметанковае масла - 20-30 г
- Ванільны цукар
- Мята
ПРЫГАТАВАННЕ
- 1
-
Падабраць сатэйнік, у якім у адзін пласт лягуць нашы 4-5 варэнікаў так, каб не было свабоднага месца.
- 2
-
Выціснуць сок з 1 апельсіна. Працадзіць ад костачак.
- 3
-
У сок пакласці масла, цукар, ванільны цукар, цэдру апельсіна. Ставім на агонь і даём вадкасці закіпець.
- 4
-
У закіпелы соус выкладваем варэнікі. Вадкасць павінна схаваць іх прыкладна напалову. Адразу пачынаем патрэсваць сатэйнік з боку ў бок, каб варэнікі не прыліплі.
- 5
-
Прыкрываем накрыўкай на пару хвілін, каб абварыць парай верхнюю частку варэнікаў. Адкрываем накрыўку і варым на сярэднім агні да ўваркі соусу. Можна папераварочваць варэнікі, каб яны раўнамерна праварыліся.
- 6
-
Як толькі вадкасць паменшыцца ў аб’ёме і загусцее, можна выключаць і падаваць да стала, упрыгожыўшы лісцікам мяты.
Паспрабуйце прыгатаваць
ПАСТА З КАЎБАСОЙ І ЗЯЛЁНЫМ ГАРОШКАМ
- 1 г 00 хв
- 5 порцый
ПЕЛЬМЕНІ «МЯСНЫЯ ПАДУШАЧКІ» З ЛІСІЧКАМІ
- 45 хв
- 4 порцый
СТЭЙК СА СВІНОЙ КАРЭЙКІ З МЁДАМ І ФРАНЦУЗСКАЙ ГАРЧЫЦАЙ
- 1 г 15 хв
- 5 порцый
КРУАСАН З КАЎБАСОЙ І АГАРОДНІНАЙ
- 15 хв
- 2 порцыi
Запечаныя «Мясныя падушачкі» са шпінатам
- 1 г 00 хв
- 1 порцыя
ВАРЭНІКІ, ВАРАНЫЯ Ў АПЕЛЬСІНАВЫМ СОУСЕ
- 20 хв
- 1 порцыя
СМАЖАНЫЯ МЯСНЫЯ ПАДУШАЧКІ З ТАМАТНА-ГАРЧЫЧНЫМ СОУСАМ І БАЗІЛІКАМ
- 1 г
- 1 порцыя
ФАРШЫРАВАНЫЯ ШАМПІНЬЁНЫ
- 55 хв
- 6 порцый
РОЛ З АГАРОДНІНАЙ І ВЭНДЖАНАЙ КУРЫЦАЙ
- 15 хв
- 2 порцыi
САЛЯНКА З САРДЭЛЬКАМІ
- 1 г
- 4 порцый
РУЛЕЦІКІ З ЛАПАТКІ, ПЛАЎЛЕНАГА СЫРУ І ГРЭЦКІХ АРЭХАЎ
- 15 хв
- 6 порцый
СЛОЕНЫЯ КВАДРАЦІКІ З ВАРАНАЙ КАЎБАСОЙ
- 1 г
- 1 порцыя
СТЭЙК «РЫБАЙ» НА ПАДУШЦЫ З ПЕЧАНАЙ АГАРОДНІНЫ
- 1 г
- 3 порцый
САЛАТА З АГАРОДНІНЫ З ГРЭЦКІМІ АРЭХАМІ І СЕРВЕЛАТАМ
- 25 хв
- 1 порцыя
ХАЛАДНІК НА КЕФІРЫ З КАЎБАСОЙ
- 1 г
- 4 порцый
РОЛЫ З САЛЯМІ І СМЕТАНКОВЫМ СЫРАМ
- 15 хв
- 1 порцыя
ШАШЛЫЧКІ, СМАЖАНЫЯ НА ГРЫЛІ З АГАРОДНІНАЙ
- 1 г 00 хв
- 1 порцыя
ТАРТ З ВАРАНАЙ КАЎБАСКАЙ І ТАМАТАМІ
- 1 г 30 хв
- 8 порцый
- 40 хв
- 4 порцый
- 35 хв
- 5 порцый
- 1 г 00 хв
- 4 порцый
Салата - мікс з паляндвіцай
- 25 хв
- 4 порцый
Корзинки из бекона с курицей и грибами
- 40 хв
- 5 порцый
Салат с хурмой, грушей, колбасой в пармезановых корзиночках
- 35 хв
- 4 порцый
Салат с фасолью, колбасой и сухариками
- 25 хв
- 4 порцый
Брускетта с моцареллой, вялеными томатами и колбасой
- 45 хв
- 6 порцый
Стейк "Рибай" с соусом из красного вина
- 50 хв
- 2 порцыi
САЛАТ С КОПЧЕНОЙ КОЛБАСОЙ, СЫРОМ И МАСЛИНАМИ
- 20 хв
- 4 порцый
Салат с грецкими орехами и колбасой
- 20 хв
- 4 порцый
Стейк из свиной корейки под апельсиново-горчичным соусом с овощным рагу
- 35 хв
- 2 порцыi
Вареная колбаса, фаршированная творожным сыром и кедровыми орешками
- 15 хв
- 6 порцый
Рулетики из полендвицы со спаржей и перцем
- 25 хв
- 8 порцый
1
- 1 г 00 хв
- 4 порцый
- 50 хв
- 6 порцый
- 1 г 00 хв
- 6 порцый
- 1 г 30 хв
- 6 порцый
- 1 г 30 хв
- 1 порцыя
- 1 г 20 хв
- 6 порцый
- 40 хв
- 6 порцый
АНКЕТА ДЛЯ СУІСКАЛЬНІКА
Запоўніце анкету суіскальніка і адпраўце яе нам
Аддзел падбору і развіцця персанала
ФОРМА ЗВАРОТНАЙ СУВЯЗІ
Запоўніце форму, і мы ў бліжэйшы час звяжамся з Вамі