Палітыка ў галіне якасці

Наша місія: Мы ствараем любімыя прадукты для людзей.
Бачанне: Мы бачым сябе кампаніяй-лідэрам на рынку мясных вырабаў у Беларусі: лідэрам па долі рынку, маржынальнага прыбытку, паказчыках лаяльнасці і задаволенасці пакупнікоў.
Нашы каштоўнасці:
Каханне. Усё, што зроблена з любоўю, па праве лічыцца найлепшым. Каханне - наш сакрэтны інгрэдыент і аснова любога рэцэпту.
Лідэрства. Імкненне быць лепшымі ва ўсім, што мы робім: лепшая прадукцыя, лепшыя паказчыкі рэалізацыі і эканамічныя паказчыкі ў галіне, лепшы калектыў высокакваліфікаваных спецыялістаў.
Пастаяннае імкненне да развіцця. Мы не стаім на месцы, мы паступова імкнемся стаць лепей ва ўсіх аспектах нашай дзейнасці. Развіццё для нас - гэта хобі па дасягненні лепшых вынікаў.
Адказнасць. Мы ў поўнай меры ўсведамляем сваю адказнасць перад спажыўцом і грамадствам у цэлым, таму на прадпрыемстве ўкаранёны сістэмы менеджменту якасці, бяспекі харчовых прадуктаў і аховы навакольнага асяроддзя, якія забяспечваюць выпуск прадукцыі, якая адпавядае патрабаванням спажыўцоў і заканадаўства.
Нашы прынцыпы:
Ганарыцца вынікамі сваёй працы.
Вырабляць толькі смачныя мясныя прадукты.
Выкарыстоўваць толькі перадавыя тэхналогіі і спосабы вытворчасці.
Выкарыстоўваць экалагічна бяспечныя тэхналогіі - гэта адказнасць перад нашымі дзецьмі.
Наша мэта: Быць нумарам 1 у галіне ў Рэспубліцы Беларусь – іншага сучаснасці і будучыні мы для сябе не бачым.
Для рэалізацыі Палітыкі кіраўніцтвам вызначаны асноўныя напрамкі:
• Арыентацыя на спажыўца
Павышэнне ступені задаволенасці спажыўцоў шляхам вывучэння і бездакорнага выканання іх патрабаванняў, прадбачанне і перавага іх чаканняў пры выкананні заканадаўчых і іншых абавязковых патрабаванняў.
• Вытворчасць якаснай і бяспечнай прадукцыі
Сістэматычны кантроль тэхналагічных працэсаў на аснове прынцыпаў НАССР. Ажыццяўленне дзейснай камунікацыі па пытаннях бяспекі харчовай прадукцыі паміж зацікаўленымі бакамі ў рамках ланцуга стварэння харчовай прадукцыі. Падтрыманне вытворчага асяроддзя ў належным стане.
• Лідэрства
Фарміраванне лідэрскіх навыкаў у кіраўнікоў усіх узроўняў.
• Уцягванне персаналу
Развіццё карпаратыўнай культуры і стварэнне ўмоў, якія садзейнічаюць актыўнаму ўдзелу персаналу ў дасягненні мэт арганізацыі. Павышэнне кампетэнтнасці персаналу.
• Працэсны падыход
Кіраванне бізнес-працэсамі арганізацыі як сістэмай з мэтай павышэння рэзультатыўнасці і эфектыўнасці арганізацыі ў атрыманні намечаных вынікаў.
• Мэнэджмент узаемаадносін
Развіццё ўзаемавыгадных адносін з партнёрамі.
Кіраўніцтва ААТ "Брэсцкі мясакамбінат" бярэ на сябе адказнасць за рэалізацыю дадзенай Палітыкі, за пастаяннае паляпшэнне сістэмы менеджменту якасці і сістэмы менеджменту бяспекі харчовых прадуктаў, за забеспячэнне разумення і падтрымкі яе ўсімі работнікамі прадпрыемства.

П.Я.Бухавецкі
Генеральны дырэктар ААТ "Брэсцкі мясакамбінат" 05.04.2019

ФОРМА ЗВАРОТНАЙ СУВЯЗІ

Запоўніце форму, і мы ў бліжэйшы час звяжамся з Вамі

ТЭЛЕФОН ГАРАЧАЙ ЛІНІІ:
+375 29 317 08 03
  Пн. - Пт. 8:00 - 17:00
Звяжыцеся з намі