ПРА КАМПАНІЮ

1939

У перыяд акупацыі ў Брэсце-над-Бугам паспяхова працавалі некалькі прыватных прадпрыемстваў па перапрацоўцы мяса. Адным з іх валодаў Ігнат Пяткевіч, які яшчэ ў 1930 годзе атрымаў дазвол ад гарадской управы пераабсталяваць частку жылога дома ў каўбасную майстэрню. У будучыні яна стане адным з цэхаў Брэсцкага мясакамбіната. 19 лістапада 1939 года лічыцца днём нараджэння прадпрыемства. Менавіта ў гэты дзень у «Журнале ўліку штатаў устаноў і прадпрыемстваў» з’яўляецца запіс пра бойню ў Брэсце, размешчаную па вуліцы Ягелонскай. Прадпрыемства стала часткай сістэмы мясной і малочнай прамысловасці Заходняй Беларусі і знаходзілася ў непасрэдным падначаленні Трэста мясной прамысловасці ў Беластоку. Першы юрыдычны адрас прадпрыемства – вуліца Маскоўская, 135. Першы ў гісторыі дырэктар – Абрам Афраімавіч Гіршын. У канцы 1939 года на Брэсцкім мясакамбінаце працаваў 71 чалавек.

Брестский мясокомбинат сегодня

1941-1946

Падчас вайны нямецкія акупацыйныя сілы працягвалі выкарыстоўваць для мясаперапрацоўкі былую бойню на вуліцы Маскоўскай, каўбасныя цэхі на Куйбышава, Пушкінскай і Уварванай. Пры адступленні ўсё абсталяванне было знішчана, а вытворчыя будынкі падарваны. Пасля вызвалення горада ў верасні 1944 года пачала работу камісія, закліканая ацаніць нанесены акупантамі ўрон. У акце фігуравала сума амаль 3 мільёны савецкіх рублёў. У 1946 адноўлены Брэсцкі мясакамбінат узначаліў ураджэнец Сызрані Васіль Васільевіч Рудкоў. На капітальнае будаўніцтва аб’ектаў прадпрыемства прыцягнута 400 000 рублёў, колькасць работнікаў павялічылася з 28 да 73 чалавек. Валавы аб’ём прадукцыі ў параўнанні з мінулым годам павялічыўся амаль у 3 разы. 40% ад неабходнай сыравіны пачаў пастаўляць Пружанскі забойны пункт.

Брестский мясокомбинат сегодня

1968

Здадзена ў эксплуатацыю першая чарга халадзільніка. Толькі цяпер збудаванні, узведзеныя ў форце Граф Берг яшчэ перад Першай сусветнай вайной, змянілі вонкавае аблічча і сталі выкарыстоўвацца для захоўвання мяса. Да пачатку 70-ых гадоў асартымент мясных і каўбасных вырабаў ад Брэсцкага мясакамбіната налічваў больш за 50 відаў прадукцыі. На прадпрыемстве працаваў 801 чалавек.

Брестский мясокомбинат сегодня

1981

Прадпрыемства ўзначаліў Андрэй Андрэевіч Янко. Здадзены ў эксплуатацыю новы мясатлушчавы цэх і злучальная яго з халадзільнікам галерэя. Гэта дазволіла нарасціць аб’ёмы вытворчасці да 100 тон мяса ў суткі. Кацельня пераведзена з мазуту на прыродны газ, абноўлена абсталяванне каўбаснага цэха, мадэрнізаваны канвеер. Кожны дзень толькі ў рамках дзяржзаказу ў Маскву адгружалася 8-10 тон свежай мясной прадукцыі.

Брестский мясокомбинат сегодня

1992

Адкрыты кулінарны цэх, закуплена абсталяванне для выпуску і ўпакоўкі пельменяў. Яшчэ праз паўтара года набыты першы ў гісторыі мясакамбіната апарат для вакуумнай упакоўкі каўбас. Адкрыта сетка фірменнага гандлю: магазін «Консум» побач з мясакамбінатам, магазін «Верас» у цэнтры Брэста. Пачалі работу два фірменныя кафэ – «Жульен» і «Фея».

Брестский мясокомбинат сегодня

2003

Прадпрыемства ўзначаліў Якаў Адамавіч Бухавецкі. Тым часам мясакамбінат вярнуўся да поўнага працоўнага дня і поўнага працоўнага тыдня. Ішла мадэрнізацыя цэхаў і дапаможных вытворчасцяў, вырашана кадравае пытанне: колькасць супрацоўнікаў зноў павялічылася з 400 да 700 чалавек, заработная плата дасягнула ўзроўню лепшых прадпрыемстваў горада. Выведзены на рынак адзін з ключавых прадуктаў – сервелат «Венгерскі». Закрыта перапрацоўка адходаў вытворчасці, што істотна палепшыла экалагічнае становішча ў многіх раёнах Брэста.

Брестский мясокомбинат сегодня

2008

Асартымент прадукцыі папоўнілі пельмені «Мясныя падушачкі». Пельмені ўнікальнай формы, якія вырабляюцца з ахалоджанага мяса, для чаго было спецыяльна закуплена абсталяванне на вытворчай выставе ў Германіі. У 2009 годзе на рынку з’яўляецца яшчэ адзін ключавы прадукт – сервелат «Крамлёўскі», а ў 2010 годзе сервелат «Фінскі».

Брестский мясокомбинат сегодня

2007

У сакавіку 2007 года дырэктарам ААТ «Брэсцкі мясакамбінат» стаў Павел Якаўлевіч Бухавецкі. Галоўнай сваёй мэтай кіраўнік выбраў зрабіць «Брэсцкі мясакамбінат» лепшым у Рэспубліцы Беларусь. Ужо праз 7 гадоў (па выніках за 2013 год) прадпрыемства стала лідарам мясаперапрацоўчай галіны краіны. Па вытворчых і фінансавых параметрах на «Брэсцкім мясакамбінаце» самая высокая прадукцыйнасць працы і самыя вялікія аб’ёмы рэалізацыі прадукцыі. Адзін з ключавых фактараў поспеху ў кіраванні прадпрыемствам – наяўнасць цэласнай сістэмы ўзаемадзеяння. Таксама ў аснову пастаўлены якасць выпускаемай прадукцыі і сістэма матывацыі супрацоўнікаў.

Брестский мясокомбинат сегодня

2012

Магутнасці прадпрыемства папоўніліся яшчэ адной вытворчай пляцоўкай у Кобрыне, дзякуючы чаму ўдалося павялічыць аб’ёмы мясной прадукцыі на 2000 тон у месяц. У 2015 годзе быў выраблены маштабны рэбрэндынг усёй упакоўкі прадукцыі і фірменнай айдэнтыкі.

Брестский мясокомбинат сегодня

2016-2021

Уведзены ў эксплуатацыю цэх па вытворчасці паўфабрыкатаў, што дало магчымасць павялічыць вытворчыя магутнасці і вырабляць да 1000 тон пельменяў і варэнікаў у месяц. У 2018 г. пачаты выпуск лінейкі халадцоў і студзін, у 2021 г. – мясной намазкі для бутэрбродаў.

Брестский мясокомбинат сегодня
Брестский мясокомбинат сегодня
Брестский мясокомбинат сегодня
Брестский мясокомбинат сегодня
Брестский мясокомбинат сегодня
Брестский мясокомбинат сегодня
Брестский мясокомбинат сегодня
Брестский мясокомбинат сегодня
Брестский мясокомбинат сегодня
Брестский мясокомбинат сегодня
Брестский мясокомбинат сегодня

1939

У перыяд акупацыі ў Брэсце-над-Бугам паспяхова працавалі некалькі прыватных прадпрыемстваў па перапрацоўцы мяса. Адным з іх валодаў Ігнат Пяткевіч, які яшчэ ў 1930 годзе атрымаў дазвол ад гарадской управы пераабсталяваць частку жылога дома ў каўбасную майстэрню. У будучыні яна стане адным з цэхаў Брэсцкага мясакамбіната. 19 лістапада 1939 года лічыцца днём нараджэння прадпрыемства. Менавіта ў гэты дзень у «Журнале ўліку штатаў устаноў і прадпрыемстваў» з’яўляецца запіс пра бойню ў Брэсце, размешчаную па вуліцы Ягелонскай. Прадпрыемства стала часткай сістэмы мясной і малочнай прамысловасці Заходняй Беларусі і знаходзілася ў непасрэдным падначаленні Трэста мясной прамысловасці ў Беластоку. Першы юрыдычны адрас прадпрыемства – вуліца Маскоўская, 135. Першы ў гісторыі дырэктар – Абрам Афраімавіч Гіршын. У канцы 1939 года на Брэсцкім мясакамбінаце працаваў 71 чалавек.

1941-1946

Падчас вайны нямецкія акупацыйныя сілы працягвалі выкарыстоўваць для мясаперапрацоўкі былую бойню на вуліцы Маскоўскай, каўбасныя цэхі на Куйбышава, Пушкінскай і Уварванай. Пры адступленні ўсё абсталяванне было знішчана, а вытворчыя будынкі падарваны. Пасля вызвалення горада ў верасні 1944 года пачала работу камісія, закліканая ацаніць нанесены акупантамі ўрон. У акце фігуравала сума амаль 3 мільёны савецкіх рублёў. У 1946 адноўлены Брэсцкі мясакамбінат узначаліў ураджэнец Сызрані Васіль Васільевіч Рудкоў. На капітальнае будаўніцтва аб’ектаў прадпрыемства прыцягнута 400 000 рублёў, колькасць работнікаў павялічылася з 28 да 73 чалавек. Валавы аб’ём прадукцыі ў параўнанні з мінулым годам павялічыўся амаль у 3 разы. 40% ад неабходнай сыравіны пачаў пастаўляць Пружанскі забойны пункт.

1968

Здадзена ў эксплуатацыю першая чарга халадзільніка. Толькі цяпер збудаванні, узведзеныя ў форце Граф Берг яшчэ перад Першай сусветнай вайной, змянілі вонкавае аблічча і сталі выкарыстоўвацца для захоўвання мяса. Да пачатку 70-ых гадоў асартымент мясных і каўбасных вырабаў ад Брэсцкага мясакамбіната налічваў больш за 50 відаў прадукцыі. На прадпрыемстве працаваў 801 чалавек.

1981

Прадпрыемства ўзначаліў Андрэй Андрэевіч Янко. Здадзены ў эксплуатацыю новы мясатлушчавы цэх і злучальная яго з халадзільнікам галерэя. Гэта дазволіла нарасціць аб’ёмы вытворчасці да 100 тон мяса ў суткі. Кацельня пераведзена з мазуту на прыродны газ, абноўлена абсталяванне каўбаснага цэха, мадэрнізаваны канвеер. Кожны дзень толькі ў рамках дзяржзаказу ў Маскву адгружалася 8-10 тон свежай мясной прадукцыі.

1992

Адкрыты кулінарны цэх, закуплена абсталяванне для выпуску і ўпакоўкі пельменяў. Яшчэ праз паўтара года набыты першы ў гісторыі мясакамбіната апарат для вакуумнай упакоўкі каўбас. Адкрыта сетка фірменнага гандлю: магазін «Консум» побач з мясакамбінатам, магазін «Верас» у цэнтры Брэста. Пачалі работу два фірменныя кафэ – «Жульен» і «Фея».

2003

Прадпрыемства ўзначаліў Якаў Адамавіч Бухавецкі. Тым часам мясакамбінат вярнуўся да поўнага працоўнага дня і поўнага працоўнага тыдня. Ішла мадэрнізацыя цэхаў і дапаможных вытворчасцяў, вырашана кадравае пытанне: колькасць супрацоўнікаў зноў павялічылася з 400 да 700 чалавек, заработная плата дасягнула ўзроўню лепшых прадпрыемстваў горада. Выведзены на рынак адзін з ключавых прадуктаў – сервелат «Венгерскі». Закрыта перапрацоўка адходаў вытворчасці, што істотна палепшыла экалагічнае становішча ў многіх раёнах Брэста.

2008

Асартымент прадукцыі папоўнілі пельмені «Мясныя падушачкі». Пельмені ўнікальнай формы, якія вырабляюцца з ахалоджанага мяса, для чаго было спецыяльна закуплена абсталяванне на вытворчай выставе ў Германіі. У 2009 годзе на рынку з’яўляецца яшчэ адзін ключавы прадукт – сервелат «Крамлёўскі», а ў 2010 годзе сервелат «Фінскі».

2007

У сакавіку 2007 года дырэктарам ААТ «Брэсцкі мясакамбінат» стаў Павел Якаўлевіч Бухавецкі. Галоўнай сваёй мэтай кіраўнік выбраў зрабіць «Брэсцкі мясакамбінат» лепшым у Рэспубліцы Беларусь. Ужо праз 7 гадоў (па выніках за 2013 год) прадпрыемства стала лідарам мясаперапрацоўчай галіны краіны. Па вытворчых і фінансавых параметрах на «Брэсцкім мясакамбінаце» самая высокая прадукцыйнасць працы і самыя вялікія аб’ёмы рэалізацыі прадукцыі. Адзін з ключавых фактараў поспеху ў кіраванні прадпрыемствам – наяўнасць цэласнай сістэмы ўзаемадзеяння. Таксама ў аснову пастаўлены якасць выпускаемай прадукцыі і сістэма матывацыі супрацоўнікаў.

2012

Магутнасці прадпрыемства папоўніліся яшчэ адной вытворчай пляцоўкай у Кобрыне, дзякуючы чаму ўдалося павялічыць аб’ёмы мясной прадукцыі на 2000 тон у месяц. У 2015 годзе быў выраблены маштабны рэбрэндынг усёй упакоўкі прадукцыі і фірменнай айдэнтыкі.

2016-2021

Уведзены ў эксплуатацыю цэх па вытворчасці паўфабрыкатаў, што дало магчымасць павялічыць вытворчыя магутнасці і вырабляць да 1000 тон пельменяў і варэнікаў у месяц. У 2018 г. пачаты выпуск лінейкі халадцоў і студзін, у 2021 г. – мясной намазкі для бутэрбродаў.

МІСІЯ І ПРЫНЦЫПЫ КАМПАНІІ

Мы ствараем ЛЮБІМЫЯ ПРАДУКТЫ ДЛЯ ЛЮДЗЕЙ.

НАША МЭТА

Застацца нумарам 1 у мясаперапрацоўчай галіне краіны: іншай сучаснасці і будучыні для нас не існуе!

НАША БАЧАННЕ

ААТ «Брэсцкі мясакамбінат» - гэта не толькі каманда прафесіяналаў сваёй справы, гэта людзі, улюбёныя ў сваю работу. Толькі за кошт гармоніі прафесіяналізму і адданасці сваёй справе нам удаецца кожны дзень радаваць спажыўцоў якаснай, смачнай і карыснай мясной прадукцыяй. Мы бачым сябе брэндам, які з павагай адносіцца да партнёраў, супрацоўнікаў і пакупнікоў, імкнецца заставацца лідарам па долі рынку, ступені лаяльнасці і задаволенасці спажыўцоў!

НАШЫ ПРЫНЦЫПЫ

1

Ганарыцца сваёй работай і яе вынікамі.

2

Радаваць спажыўцоў смачнымі і карыснымі мяснымі прадуктамі.

3

Выкарыстоўваць перадавыя тэхналогіі мясаперапрацоўкі і вытворчасці мясных вырабаў.

4

Захоўваць экалагічныя стандарты: гэта адказнасць перад будучымі пакаленнямі.

НАШЫ КАШТОЎНАСЦІ

Ответственность
АДКАЗНАСЦЬ

Мы ўсведамляем адказнасць перад спажыўцом і грамадствам, таму ўкаранілі на вытворчасці самыя сучасныя сістэмы менеджменту якасці, бяспекі прадуктаў і аховы навакольнага асяроддзя. Дзякуючы гэтаму ўся прадукцыя адпавядае патрабаванням заканадаўства ў сферы мясаперапрацоўчай прамысловасці..


ЛИДЕРСТВО
ЛІДАРСТВА

Імкнёмся стаць і заставацца лепшымі ва ўсім: спецыялісты, асартымент, аб’ёмы вытворчасці і рэалізацыі, прыбытак, рэнтабельнасць.


ПОСТОЯННОЕ СТРЕМЛЕНИЕ К РАЗВИТИЮ
ПАСТАЯННАЕ РАЗВІЦЦЁЕ

Не спыняемся на дасягнутых поспехах, імкнучыся стаць лепшымі ва ўсіх аспектах работы.


ЛЮБОВЬ
ЛЮБОЎ

Гэта наш сакрэтны інгрэдыент, які ляжыць у аснове любога рэцэпта мясной прадукцыі. Тое, што зроблена з любоўю, па праву лічыцца лепшым.


НАШЫ ЎЗНАГАРОДЫ

Благотворительное письмо
Благотворительное письмо
Благотворительное письмо
Благотворительное письмо
Благотворительное письмо
Благотворительное письмо
Благотворительное письмо
Благотворительное письмо
Благотворительное письмо
Благотворительное письмо
Благотворительное письмо
Благотворительное письмо
Благотворительное письмо
Благотворительное письмо
Благотворительное письмо
Благотворительное письмо
Благотворительное письмо
Благотворительное письмо

ФОРМА ЗВАРОТНАЙ СУВЯЗІ

Запоўніце форму, і мы ў бліжэйшы час звяжамся з Вамі

ТЭЛЕФОН ГАРАЧАЙ ЛІНІІ:
+375 29 317 08 03
  Пн. - Пт. 8:00 - 17:00
Звяжыцеся з намі