
СМАЖАНЫЯ МЯСНЫЯ ПАДУШАЧКІ З ТАМАТНА-ГАРЧЫЧНЫМ СОУСАМ І БАЗІЛІКАМ

-
1 г.
-
1 порцыя
Інгрэдыенты
- Мясныя падушачкі «Па-італьянску» - 1 уп.
- Таматная паста - 100 г
- Салодкая гарчыца - 100 г
- Цукар
- Соль
- Базілік
- Сметанковае масла
- Цвёрды сыр
- Соль і перац
ПРЫГАТАВАННЕ
- 1
-
Адварыце мясныя падушачкі да паўгатоўнасці.
- 2
-
Гатуем соус: змешваем таматную пасту і гарчыцу, дадаём на смак соль і цукар.
- 3
-
Перакладваем падушачкі на патэльню разам з соусам і абсмажваем да гатоўнасці.
- 4
-
Пры падачы ўпрыгожваем базілікам і пасыпаем цёртым цвёрдым сырам.
Паспрабуйце прыгатаваць
ФОРМА ЗВАРОТНАЙ СУВЯЗІ
Запоўніце форму, і мы ў бліжэйшы час звяжамся з Вамі
ТЭЛЕФОН ГАРАЧАЙ ЛІНІІ:
+375 29 317 08 03