
ФАРШЫРАВАНЫЯ ШАМПІНЬЁНЫ

-
55 хв.
-
6 порцый
Інгрэдыенты
- Шампіньёны вялікія - 5 шт.
- Сыр цвёрды - 60 г
- Вяндліна «Папулярная» - 80 г
- Смятана - 60 г
- Часнок - 2-3 зубчыкі
- Соль
- Перац
ПРЫГАТАВАННЕ
- 1
-
Грыбы памыць, абсушыць і аддзяліць ножкі. Крыху пачысціць шапачкі знутры і дробна нарэзаць ножкі.
- 2
-
Вяндліну нарэзаць дробнымі кубікамі.
- 3
-
У чашы злучаем ножкі грыбоў і вяндліну. Націраем сыр на дробнай тарцы і дадаём да грыбоў з вяндлінай. Дадаём смятану, дробна нарэзаны часнок, солім і перчым.
- 4
-
Шапачкі шчыльна напаўняем начынкай, робячы невялікую горачку. Фаршыраваныя грыбы выкладваем у форму для запякання і адпраўляем у разагрэтую да 180 градусаў духоўку на 25-30 хвілін і запякаем да румянай скарыначкі.
Паспрабуйце прыгатаваць
ФОРМА ЗВАРОТНАЙ СУВЯЗІ
Запоўніце форму, і мы ў бліжэйшы час звяжамся з Вамі
ТЭЛЕФОН ГАРАЧАЙ ЛІНІІ:
+375 29 317 08 03