ЯЕЧНАЯ САЛАТА З ПАРМЕЗАНАМ І САСІСКАМІ
- 1 г. 15 хв.
- 2 порцыi
Інгрэдыенты
- Сасіскі «Доктарскія» - 3 шт.
- Зерневы хлеб - 2 кавалачкі
- Маянэз - 2 ст. л.
- Яйкі - 2 шт.
- Чаранковы сельдэрэй - 2 сцяблы
- Цыбуля рэпчатая - 1 шт.
- Пармезан - 50 г
- Салодкая гарчыца – 0,5 ч. л.
- Сок лімона - 1 ст. л.
- Соль
- перац
ПРЫГАТАВАННЕ
- 1
-
Сасіскі нарэзаць кружочкамі і крыху абсмажыць.
- 2
-
Адварыць яйкі, астудзіць, а затым дробна нарэзаць або нацерці на тарцы.
- 3
-
Цыбулю здрабніць у блендары, сельдэрэй нарэзаць на дробныя кавалачкі, сыр нацерці на дробнай тарцы.
- 4
-
У місцы змяшаць цыбулю з гарчыцай і лімонным сокам, затым умяшаць маянэз і дадаць сыр. Перамяшаць да аднароднасці, дадаць сельдэрэй, яйкі і сасіскі. Заправіць соллю і перцам на смак, перамяшаць і паставіць у халадзільнік на 15 хв.
- 5
-
Кавалачкі зерневага хлеба крыху абсмажыць і астудзіць.
- 6
-
Вылажыць салату на кавалачкі хлеба.
Паспрабуйце прыгатаваць
ПАСТА З КАЎБАСОЙ І ЗЯЛЁНЫМ ГАРОШКАМ
- 1 г 00 хв
- 5 порцый
ПЕЛЬМЕНІ «МЯСНЫЯ ПАДУШАЧКІ» З ЛІСІЧКАМІ
- 45 хв
- 4 порцый
СТЭЙК СА СВІНОЙ КАРЭЙКІ З МЁДАМ І ФРАНЦУЗСКАЙ ГАРЧЫЦАЙ
- 1 г 15 хв
- 5 порцый
КРУАСАН З КАЎБАСОЙ І АГАРОДНІНАЙ
- 15 хв
- 2 порцыi
Запечаныя «Мясныя падушачкі» са шпінатам
- 1 г 00 хв
- 1 порцыя
ВАРЭНІКІ, ВАРАНЫЯ Ў АПЕЛЬСІНАВЫМ СОУСЕ
- 20 хв
- 1 порцыя
СМАЖАНЫЯ МЯСНЫЯ ПАДУШАЧКІ З ТАМАТНА-ГАРЧЫЧНЫМ СОУСАМ І БАЗІЛІКАМ
- 1 г
- 1 порцыя
ФАРШЫРАВАНЫЯ ШАМПІНЬЁНЫ
- 55 хв
- 6 порцый
РОЛ З АГАРОДНІНАЙ І ВЭНДЖАНАЙ КУРЫЦАЙ
- 15 хв
- 2 порцыi
САЛЯНКА З САРДЭЛЬКАМІ
- 1 г
- 4 порцый
РУЛЕЦІКІ З ЛАПАТКІ, ПЛАЎЛЕНАГА СЫРУ І ГРЭЦКІХ АРЭХАЎ
- 15 хв
- 6 порцый
СЛОЕНЫЯ КВАДРАЦІКІ З ВАРАНАЙ КАЎБАСОЙ
- 1 г
- 1 порцыя
СТЭЙК «РЫБАЙ» НА ПАДУШЦЫ З ПЕЧАНАЙ АГАРОДНІНЫ
- 1 г
- 3 порцый
САЛАТА З АГАРОДНІНЫ З ГРЭЦКІМІ АРЭХАМІ І СЕРВЕЛАТАМ
- 25 хв
- 1 порцыя
ХАЛАДНІК НА КЕФІРЫ З КАЎБАСОЙ
- 1 г
- 4 порцый
РОЛЫ З САЛЯМІ І СМЕТАНКОВЫМ СЫРАМ
- 15 хв
- 1 порцыя
ШАШЛЫЧКІ, СМАЖАНЫЯ НА ГРЫЛІ З АГАРОДНІНАЙ
- 1 г 00 хв
- 1 порцыя
ТАРТ З ВАРАНАЙ КАЎБАСКАЙ І ТАМАТАМІ
- 1 г 30 хв
- 8 порцый
- 40 хв
- 4 порцый
- 35 хв
- 5 порцый
- 1 г 00 хв
- 4 порцый
Салата - мікс з паляндвіцай
- 25 хв
- 4 порцый
Корзинки из бекона с курицей и грибами
- 40 хв
- 5 порцый
Салат с хурмой, грушей, колбасой в пармезановых корзиночках
- 35 хв
- 4 порцый
Салат с фасолью, колбасой и сухариками
- 25 хв
- 4 порцый
Брускетта с моцареллой, вялеными томатами и колбасой
- 45 хв
- 6 порцый
Стейк "Рибай" с соусом из красного вина
- 50 хв
- 2 порцыi
САЛАТ С КОПЧЕНОЙ КОЛБАСОЙ, СЫРОМ И МАСЛИНАМИ
- 20 хв
- 4 порцый
Салат с грецкими орехами и колбасой
- 20 хв
- 4 порцый
Стейк из свиной корейки под апельсиново-горчичным соусом с овощным рагу
- 35 хв
- 2 порцыi
Вареная колбаса, фаршированная творожным сыром и кедровыми орешками
- 15 хв
- 6 порцый
Рулетики из полендвицы со спаржей и перцем
- 25 хв
- 8 порцый
1
- 1 г 00 хв
- 4 порцый
- 50 хв
- 6 порцый
- 1 г 00 хв
- 6 порцый
- 1 г 30 хв
- 6 порцый
- 1 г 30 хв
- 1 порцыя
- 1 г 20 хв
- 6 порцый
- 40 хв
- 6 порцый
АНКЕТА ДЛЯ СУІСКАЛЬНІКА
Запоўніце анкету суіскальніка і адпраўце яе нам
Аддзел падбору і развіцця персанала
ФОРМА ЗВАРОТНАЙ СУВЯЗІ
Запоўніце форму, і мы ў бліжэйшы час звяжамся з Вамі
ТЭЛЕФОН ГАРАЧАЙ ЛІНІІ:
+375 29 317 08 03