
СТЭЙК «РЫБАЙ» НА ПАДУШЦЫ З ПЕЧАНАЙ АГАРОДНІНЫ

-
1 г.
-
3 порцый
Інгрэдыенты
- Стэйк «Рыбай»
- Буйная марская соль - 1 ст. л.
- Чорны молаты перац - 1 ст. л.
- Молатая кава – 1 ст. л.
- Карычневы цукар - 1 ст. л.
- Балгарскія перцы розных колераў
- Цыбуля рэпчатая
- Часнок
ПРЫГАТАВАННЕ
- 1
-
Прыгатаваць вострую сумесь для стэйка. Для гэтага змяшаем соль, чорны молаты перац, цукар і молатую каву.
- 2
-
Пакрываем наш стэйк вострай сумессю з усіх бакоў.
- 3
-
Абсмажваем стэйк на грыль-патэльні ад 3 да 5 хвілін на кожным баку ў залежнасці ад жаданай ступені прасмажання. Загортваем стэйк у фольгу і даём яму адпачыць 15 хвілін.
- 4
-
Тым часам наразаем балгарскія перцы, рэпчатую цыбулю і часнок. Абсмажваем агародніну да мяккасці, дадаўшы соль і перац на смак.
- 5
-
Падаём стэйк на падушцы з агародніны.
Паспрабуйце прыгатаваць
ФОРМА ЗВАРОТНАЙ СУВЯЗІ
Запоўніце форму, і мы ў бліжэйшы час звяжамся з Вамі
ТЭЛЕФОН ГАРАЧАЙ ЛІНІІ:
+375 29 317 08 03