МАРЫНАД ДЛЯ МЯСА


МАРЫНАД ДЛЯ МЯСА

Марынаванне - выдатны спосаб надаць мясу дадатковы густ. Напрыклад, дабіцца балансу салодкага, салёнага, вострага і кіслага смакавых адценняў. Класічны варыянт марынаду - пакамячаныя або нарэзаныя свежыя травы, лук, часнык, сухія спецыі і раслінны алей, каб усё аб'яднаць. Калі вы запякае мяса з скарыначкай (адбіўныя або рабрынкі), падыдуць густыя марынады на аснове спецый, цукру ці мёда – апошнія выкарыстоўваюцца для карамелізацыі і надаюць гатовай страве непаўторны водар і густ.

Вярнуцца ў раздел Наступны артыкул

ФОРМА ЗВАРОТНАЙ СУВЯЗІ

Запоўніце форму, і мы ў бліжэйшы час звяжамся з Вамі

ТЭЛЕФОН ГАРАЧАЙ ЛІНІІ:
+375 29 317 08 03
  Пн. - Пт. 8:00 - 17:00
Звяжыцеся з намі