Як даглядаць за дошкай для раздзелкі мяса


Як даглядаць за дошкай для раздзелкі мяса

Па традыцыі мяснікі да гэтага часу карыстаюцца драўлянымі апрацоўчымі сталамі, таму на кухні лепш аддаць перавагу дошцы з дрэва. Ідэальны варыянт - дошка з лісцяных парод дрэва. Яна не толькі трывалая і даўгавечная, але і валодае бактэрыцыднымі ўласцівасцямі. Рэгулярна змазвайце паверхню раслінным алеем: яно запаўняе мікраскапічныя адтуліны ў паверхні дрэва, у якія маглі б пракрасціся бактэрыі. Пасля кожнага выкарыстання прамывайце дошку мыльнай вадой і давайце ёй высахнуць. Сачыце за з'яўленнем расколін: такі інвентар ужо непрыдатны для выкарыстання, у якія ўтварыліся мікраадтулінах будуць запасіцца і размнажацца хваробатворныя мікраарганізмы.

Вярнуцца ў раздел Наступны артыкул

ФОРМА ЗВАРОТНАЙ СУВЯЗІ

Запоўніце форму, і мы ў бліжэйшы час звяжамся з Вамі

ТЭЛЕФОН ГАРАЧАЙ ЛІНІІ:
+375 29 317 08 03
  Пн. - Пт. 8:00 - 17:00
Звяжыцеся з намі