ПРАВІЛЫ РАЗДЗЕЛКІ КУРЫЦЫ


ПРАВІЛЫ РАЗДЗЕЛКІ КУРЫЦЫ

Просты і хуткі спосаб разроблівання курыцы ці любой іншай птушкі – тэхніка «матылёк»: • Выкладзеце тушку на драўляную апрацоўчую дошку грудкай уверх. Устаўце вялікі нож унутр і прарэжце абапал ад хрыбетніка. Выміце хрыбетнік, у будучыні яго можна будзе выкарыстоўваць для падрыхтоўкі смачнага наварыстага булёна. • Перавярніце тушку грудкай ўніз, вазьміцеся за ножкі, раскрыўшы тушку як кнігу. Пры правільнай тэхніцы вы пачуеце храбусценне грудных костачак. • Разробленая такім чынам курыца ідэальна падыдзе для падрыхтоўкі на адкрытым агні. Прыкладна роўная таўшчыня па ўсёй тушцы забяспечыць раўнамерную прасмажванне: мяса будзе заставацца сакавітым, вільготным і смачным.

Вярнуцца ў раздел Наступны артыкул

ФОРМА ЗВАРОТНАЙ СУВЯЗІ

Запоўніце форму, і мы ў бліжэйшы час звяжамся з Вамі

ТЭЛЕФОН ГАРАЧАЙ ЛІНІІ:
+375 29 317 08 03
  Пн. - Пт. 8:00 - 17:00
Звяжыцеся з намі