СТУПЕННЯ ПРОЖАРКИ стейкаў


СТУПЕННЯ ПРОЖАРКИ стейкаў

Ступень прасмажвання стейк - справа густу: адным падабаецца мяса з крывёй, іншыя аддаюць перавагу цалкам прасмажаны кавалак. Каб вы маглі выбраць ідэальныя суадносіны, скарыстайцеся нашымі парадамі па часе прыгатавання і абазначэннях. Для стандартнага стейка таўшчынёй 3 гл: (Raw) Сырае мяса - па 1 хвіліне з кожнага боку. (Rare) Слабая - па 2-3 хвіліны з кожнага боку, час адпачынку стейка - 3 хвіліны. (Medium Rare) Сярэдне-слабая - па 3-4 хвіліны з кожнага боку, час адпачынку - 4 хвіліны. (Medium) Сярэдняя - па 4-5 хвілін з кожнага боку, час адпачынку - 5 хвілін. (Medium Well) Сярэдне-моцная - па 5 хвілін з кожнага боку, час адпачынку - 5 хвілін. (Well Done) Поўная - па 6 хвілін з кожнага боку, час адпачынку - 6 хвілін.

Вярнуцца ў раздел

ФОРМА ЗВАРОТНАЙ СУВЯЗІ

Запоўніце форму, і мы ў бліжэйшы час звяжамся з Вамі

ТЭЛЕФОН ГАРАЧАЙ ЛІНІІ:
+375 29 317 08 03
  Пн. - Пт. 8:00 - 17:00
Звяжыцеся з намі