Мяса для запякання

Мяса для запякання
Мяса для запякання «Па-хатняму» – інавацыйны прадукт ад Брэсцкага мясакамбіната, які вельмі проста і зручна гатаваць. А галоўнае, што яно заўсёды атрымліваецца смачным. Лінейка мяса для запякання «Па-хатняму» складаецца з лапаткі, рабрынак, бужаніны, галёнкі і шыйкі. Свежае мяса ўжо замарынавана ў спецыях, а для прыгатавання вам патрэбна: - зняць этыкетку з упакоўкі і надрэзаць яе; - адправіць у разагрэтую да 180° духоўку на 90 хвілін. Для румянай скарыначкі адрэжце верхнюю частку ўпакоўкі і адпраўце ў духоўку яшчэ на 15 хвілін. І найсмачнейшае духмянае мяса гатова.