ЯК ВЫБРАЦЬ ФАРШ


ЯК ВЫБРАЦЬ ФАРШ

Правільна абраны фарш з якаснага вотруб'я - гэта не адыходы ад разроблівання тушы, а самадастатковы прадукт. Яго можна выкарыстоўвацца для прыгатавання велізарнай колькасці страў. Галоўнае - дамагчыся ідэальнага спалучэння мяса і тлушчу, аптымальныя суадносіны - 80 да 20. Калі вы жадаеце абраць якасны фарш з бараніны, зважайце на вотруб'е лапаткі ці ногі, для свініны гэта адназначна лапатка, а для ялавічыны - шыя, галяшка, грудзінка, вогнішча ці агузок. Не забывайце: пры драбненні мяса павялічваецца паверхня судотыку з паветрам, а гэта дадатковая рызыка траплення мікробаў. Менавіта таму лепшы фарш - свежапрыгатаваны. Калі вы не плануеце выкарыстоўваць фарш адразу, то адразу пасля драбнення мяса адпраўце яго ў маразільную камеру.

Вярнуцца ў раздел

ФОРМА ЗВАРОТНАЙ СУВЯЗІ

Запоўніце форму, і мы ў бліжэйшы час звяжамся з Вамі

ТЭЛЕФОН ГАРАЧАЙ ЛІНІІ:
+375 29 317 08 03
  Пн. - Пт. 8:00 - 17:00
Звяжыцеся з намі